Uudenmaan Vihreät on valinnut piirihallituksen varapuheenjohtajaksi vuodelle 2017 espoolaisen Timo Lahden. Lahti toimii tiiviissä yhteistyössä puheenjohtajana jatkavan järvenpääläisen Tiia Lintulan kanssa. Muun muassa tuulivoiman parissa sekä eduskunnassa työskennellyt Lahti on piirihallituksessa jo kokenut konkari. Uudenmaan Vihreät painottikin valinnassaan erityisesti Lahden pitkää kokemusta.

 

 

”Tulevana vuonna Uudenmaan Vihreät on erityisen suurten haasteiden edessä, sillä meidän on tehtävä hyvä tulos niin kuntavaaleissa kuin heti vuoden 2018 alussa pidettävissä maakuntavaaleissa. Maakuntavaalit vaativat yhteistyötä aiempien organisaatiorajojen yli. Meitä ohjaa yhteinen tavoite: haluamme Vihreissä tehdä Uudenmaan maakunnasta kestävän ja tasa-arvoisen.”

 

 

Piiri valitsi taloudenhoitajaksi tuusulalaisen toimitusjohtajan ja viittomakielen tulkin Outi Huuskon. Huusko toimii myös Tuusulan Vihreiden puheenjohtajana. Tuusulan Vihreät on nimennyt jo nyt enemmän kuntavaaliehdokkaita kuin viime kuntavaaleissa vuonna 2012.

 

 

”Mielipidemittauksissa näkynyt Vihreiden noste on mahdollista toteuttaa useissa uusmaalaisissa kunnissa. Nyt tarvitsemme mukaan ehdolle ja äänestämään kaikki ihmiset, jotka haluavat rakentaa huomisen kunnasta paremman paikan lapsillemme, Huusko linjaa.”

 

 

Lisätietoja:
Varapuheenjohtaja Timo Lahti, p. 050 3278 196
Toiminnanjohtaja Tuomas Green, p. 045 124 2818