Olen kolmen lapsen yhteishuoltaja-isä, säveltäjä, muusikko, Vihreä poliitikko sekä lasten ja nuorten ex-jalkapallovalmentaja Espoosta. Lapsuuteni ensimmäiset 7 vuotta asuin Kouvolassa, sen jälkeen koko nuoruuteni, varhaisaikuisuuteni ja suuren osan aikuisuuttani Helsingissä. Nykyiseen kotikaupunkiini Espooseen muutin v. 2006 ennen toisen lapseni syntymää.

Olen tehnyt musiikkia ammattimaisesti 25 vuotta ja pystynyt enemmän tai vähemmän jopa elättämään itseni sillä työllä 18 vuoden ajan.

Koulutustaustaltani olen ylioppilas, ammattikoulutuksen läpikäynyt viinuri sekä Haaga Heliasta valmistunut ammattikorkeakoulutettu Restonomi. Musiikkia opiskelin nuorena pitkään ja jopa tavoitteellisesti Musiikkiopistossa, mutta siitä huolimatta aikuisiällä en hakenut alan jatkokoulutuksiin. Varhaisesta koulutuksesta on ollut toki hyötyä myöhemmin urallani kun aloittelin systemaattisemmin säveltämään sekä sovittamaan. Tekijänoikeusrekisteristä löytyy n. 200 sävelteosta, missä olen mukana säveltäjänä, sanoittajana tai sovittajana.

Olen pro markkinatalous, en pro bisnestalous.
Sekulaari humanisti ja ilmastopoliitikko viimeisen päälle.
Keittiöpsykologi.
Tiedonjanoinen ja -nälkäinen.
Vihersuvakki.

Minua voi hyvällä omallatunnolla kutsua yleispoliitikoksi. Olen kiinnostunut kaikesta yhteiskunnallisesta ja yhteiskunnattomuudesta. Haluan tietää asioita ja laajentaa näkemystäni, ja haluan tehdä sitä koko ajan, oli kyse sitten sosiaalipolitiikan yksityiskohdista, elinkeino- ja talouspolitiikan etu- ja riippuvuussuhteista tai kulttuuripolitiikan viimeisistä virtauksista. Ilmasto- ja ympäristöasiat sekä yhteiskunnallinen kestävä kehitys ovat ajatteluni keskiössä ja näiden aihepiirien kautta huomaan peilaavani monia asioita ja päätöksiä, myös omiani.

www.mikkikauste.fi