23_5_kierrosUudenmaan vihreiden kuudenteen eurovaalikiertueeseen osallistuvat puolueen puheenjohtaja Ville Niinistön lisäksi maaseutu- ja erävihreiden puheenjohtaja Anne Bland sekä MEP Tarja Cronberg. Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden puheenjohtaja, eurovaaliehdokas Maria Ohisalo on mukana Tikkurilan ja Keravan osuuksissa.

Kierroksen aikana vieraillaan vihreiden teltoilla Tikkurilassa Tikkuraitilla (14.30), Keravalla Puuvalonaukiolla (15.30), Tuusulan Hyrylässä Eteläisen S-marketin edustalla (16.15) sekä Järvenpään Asemanmäellä (17.00). Hyvinkäällä kauppakeskus Willassa Roberts Coffeessa järjestettävän iltatilaisuuden juontaa Hyvinkään kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Aki Korpela. Tilaisuus alkaa klo 18.15.

Uudenmaan vihreät järjestää ennen eurovaaleja yhteistyössä paikallisyhdistysten kanssa kuusi kierrosta, joiden aikana katetaan suurin osa maakunnan kunnista. Koonnit kaikkien päivien kierrosaikatauluista FB-tapahtumineen löytyvät piiriyhdistyksen sivuilta osoitteesta: [http://uudenmaanvihreat.fi/eurovaalit/vaalikierrokset/].

Lisätietoja:
Anu Heikkilä
Uudenmaan vihreiden tj.
045 124 2818