Itä-Uudenmaan vihreät yhteistyössä Poeteatteri 10.12.

Suuret kiitokset kaikille, jotka tekivät Anna Krogeruksen ”Kuin ensimmäistä päivää” -näytelmän katsojamenestyksestä mahdollisen!  Näytelmä palaa ohjelmistoon joulukuussa nyt Itä-Uudenmaan vihreiden tarjoamana.

Ilmainen näytös Itä-Uudenmaan vihreiden tarjoamana:

SU 10.12. klo 15

Näytöspaikka: Aatos Cafe/Vanha 123, Kaivokatu 37, Porvoo.

Esityksen kesto n. 2h 15min, sisältäen väliajan.

Suositusikäraja: 7->

Näytelmästä:

Lepolan hoitokoti kamppailee tehokkuusvaatimusten kanssa, mutta Ritva, viisikymppinen perushoitaja, tekee parhaansa huolehtiakseen vanhuksista ja kehitysvammaisesta pojastaan. Näytelmä pureutuu ajankohtaiseen aiheeseen vanhustenhoidon heikkenemisestä, yhdistäen sen tummanpuhuvaan huumoriin, värikkääseen henkilögalleriaan ja vaikuttaviin näyttämöllisiin visioihin.

Liput:

Lipun saadaksesi, lähetä viesti osoitteeseen mikko.koivisto@vihreat.fi ostiskolla “Kuin ensimmäistä päivää 10.12.” Kerro viestissä selkeästi, monta lippua ja lippujen saajien etu sekä sukunimi. Saa myös kertoa, miksi juuri te haluatte näytökseen! Lippuja on rajallisesti saatavilla, joten varaa omasi äkkiä.