Oskari Sundström

Uudenmaan Vihreiden uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Vihreiden hallituksen kokouksessa 28.9. raaseporilainen Oskari Sundström, 38. Sundström on toiminut Vihreissä aiemmin muun muassa vaalityöntekijänä, toiminnanjohtajan sijaisena ja valtuutettuna.

Tämän hetken tärkeimpänä toimenaan tuleva toiminnanjohtaja pitää paikallisyhdistysten tukemista ja vahvistamista tulevia kuntavaaleja varten. “Vihreiden kannatus Uudellamaalla on kasvanut huomattavasti edellisistä kuntavaaleista. Hyvällä ehdokasrekrytoinnilla ja yhdistysten toimintaa tukemalla tämä kannatus voidaan muuttaa käytännön toimiksi koulutuksen, ympäristön, ilmaston ja työllisyyden hyväksi.”

Nykyinen toiminnanjohtaja Tuomas Green siirtyy Vihreä Sivistysliitto ry:lle suunnittelijaksi. “Tuomaksen erinomaisen työn ja hyvin menneiden eduskuntavaalien myötä piirin toiminta on vahvaa ja selkeää. Toivommekin nyt, että tämän myötä saamme toimintaan vielä lisää tekijöitä kuntatasolle niin ehdokkaiksi vaaleissa kuin yhdistyksiin aktiiveiksi.”

“Tulemme haastamaan muut puolueet Uudenmaan suurimpana puolueena tulevissa kuntavaaleissa” Sundström summaa tärkeimmän haasteensa.

Uudenmaan Vihreiden toiminnanjohtajana Sundström tulee olemaan vastuussa muun muassa vaalijärjestelyistä sekä järjestötoiminnan kehittämisestä Uudenmaan piirissä. Sundström aloittaa toiminnanjohtajana 1.11.2019.