Olen ympäristö- ja yhteiskuntavastuun asiantuntija ja koulutan työkseni yrityksiä ja yhteisöjä ilmastoystävälliseen toimintaan.

Kaupunginvaltuustossa olen ajanut mm. Ikäihmisten hyvää hoivaa, sisäilmaongelmien ratkaisua, poliitikkojen sidosten julkisuutta, rakentamisen laatua, lähipalveluja, hankintojen eettisyyttä sekä edullisempaa julkista liikennettä kuntalaisille. Terveydenhuollossa olen edistänyt mm. ennaltaehkäisyä, lasten ja nuorten psykiatrian resursseja ja inhimillistä vanhustenhuoltoa.

Koulutukseltani olen ympäristötekniikan M.Sc.. Olen kahden pienen lapsen äiti ja kaupunginvaltuuston II vpj. ja harrastan tanssia, ulkoilua, lukemista ja kuvataidetta.

 

– Inhimillinen vanhuus
– Koulutus kaikille
– Hoidetaan sairaat
– Maapallo säilytettävä lapsillekin
– Hyvä päivähoito
– Korjataan sisäilmaongelmat
– Perustulo käyttöön
– Pienyrittäjien byrokratiaa vähennettävä
– Veroparatiisit pois

Näiden kaikkien eteen olen jo tehnyt työtä.

www.sirpakauppinen.fi